Hårklinikken i Tyrkiet

På vores klinik kan du få fantastiske, livslange resultater af hårtransplantation til en pris, der er op til 80% lavere end på danske klinikker. Hos os får du kvalitet i verdensklasse og venlig, service døgnet rundt.

Læs mere...

Hårtransplantation klinikken

Hårtransplantation er den bedste løsning for hårtab. Der er ingen bivirkninger, helingsprocessen efter transplantationen er kort og smertefri og resultaterne er imponerende og livslange. Du kan få dit hår tilbage efter blot én dags transplantation! Men hvordan skal du vælge den rigtige klinik? Er det værd at betale op til 100000 kroner på en transplantation i Danmark? Nu behøver du ikke at vælge mellem kvalitet og pris. Vores klinik i Istanbul, Tyrkiet er bemandet af verdensklasse specialister med mangeårig erfaring.

6 grunde til at vælge vores klinik for hårtransplantation

  1. Vores priser er op til 80% lavere end i Danmark for det samme antal af transplantater.
  2. Vores læger har mangeårig erfaring, og i mange tilfælde mere erfaring end læger i Danmark.
  3. Med mange direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup, det tager mindre tid at komme til vores klinik end for DSB til at køre dig til København fra Aalborg.
  4. Du kan få din hårtransplantation f.eks lørdag og komme tilbage på arbejde på mandag.
  5. Efter en kort online konsultation vil du få en fast altomfattende pris. Ingen skjulte omkostninger, ingen ekstra omkostninger.
  6. Hver transplantation på vores klinik foregår på en steril, certificeret operationsstuen.

Såden gør vi vores patienter glad og tilfreds!

Vi har arbejdet med hår transplantationspatienter i mange år, og vi ved, hvordan man leverer gode resultater og fuld tilfredshed. Vores assistenter vil hjælpe dig med at arrangere din rejse til Istanbul og sende en bil til at hente dig fra lufthavnen. Derefter vil du have din præoperative konsultation med vores læge. Du vil vide præcis hvor mange implantater vil blive transplanteret, og hvordan din nye forreste hårgrænse skal se ud efter transplantationen. Transplantation er helt smertefri og foregår i en steril, certificeret operationsstue på klinikken.