Alt om FUE hårtransplantation

Få dit hår tilbage i blot 1 dag. Læger på vores klinik i Istanbul kan kan transplantere op til 4000 grafts ved bare én behandling med den nyeste og mest avancerede hårtransplantation metode - FUE. Glem alt om hårtab og spar penge på vores klinik i Tyrkiet.

Læs mere...

Hårtransplantation i Tyrkiet

Hårtransplantation med den nyeste FUE metode er den bedste løsning for hårtab. På bare én session kan kirurger på vores klinik transplantere op til 4000 donor transplantater, også kendt som podninger eller grafts. Det svarer til cirka 10.000 til 11.000 enkelte hår - som er nok til at dække et meget stort område påvirket af hårtab.

Den FUE-metoden giver gode resultater og kan anvendes i følgende tilfælde:

 • androgen alopeci (mandlige hårtab)
 • ansigtshår transplantation (skæg, øjenbryn, overskæg, bakkenbarter)
 • frontale hårgrænse korrektionen hos mænd og kvinder
 • forøgelsen af hår tæthed hos mænd og kvinder
 • korrektion af ar og forbrændinger
 • æstetiske problemer i ansigtet og hovedbunden

Hvis donor-området indeholder nok grafter (donor hår), kan FUE metoden opnå fuld dækning af skaldede områder selv hos patienter med stærkt alopecia.

8 fakta du behøver at vide om FUE hårtransplantation

 1. Transplantation sker helt smertefri - du vil ikke føle nogen smerte under proceduren, og heller ikke efter dens afslutning.
 2. Transplantationen kan gøres på 1 eller 2 sessioner, afhængigt af størrelsen af hårtab området.
 3. En session tager omkring 6, højst 8 timer og udføres på en enkelt dag.
 4. Under transplantationen anvendes kun lokalbedøvelse, som ikke har nogen bivirkninger og komplikationer.
 5. Patienterne kan fortsætte med deres almindelige livsstil som normalt efter transplantationen
 6. Der kræves ingen særlige postoperative procedurer eller hårplejeprodukter 2 uger efter transplantationen. Vores personale vil vise dig den rigtige hårvask metode.
 7. Lægen vil fortælle dig, hvordan man skal tage sig af det transplanterede hår efter transplantationen. Enhver nødvendig medicin vil blive ordineret til dig af vores medicinske personale.
 8. Patienterne får et sæt særlige hårplejeprodukter, som skal bruges i løbet af de første 2 uger efter transplantationen.

Hvad er inkluderet i prisen for hårtransplantation?

Vores politik er at sikre, at du har et komplet sæt af tjenester, du har brug for og et behageligt ophold på klinikken. Derfor tilbyder vores klinik særlige pakkeløsninger, som giver dig en unik mulighed for at gennemgå en hårtransplantation til en overkommelig pris, uden forudbetalinger eller ekstra omkostninger. Vores pakker inkluderer: al transport i Istanbul, 1-3 overnatninger på en komfortabel værelse i et 4-stjernet hotel, samt al medicin og de nødvendige tests. Vores personale vil være med dig for at sikre, at du er komfortabel ved hvert skridt.

Hårtransplantation trin for trin

Hver transplantation starter med en konsultation med vores specialist. I løbet af denne konsultation, beslutter vi antallet af hårsække, der skal transplanteres. I de fleste tilfælde er donor podninger hentet fra bagsiden af hovedet. Synlig udtynding af hår på bagsiden af hovedet kan undgås, når grafter ekstraheres jævnt.

Før transplantationen

Donor-området på bagsiden af dit hoved skal klippes med en trimmer. Efter klipning, vil lægen anvende lokalbedøvelse.

Ekstraktion af transplantater

Vores medicinske team ekstrakter transplantater en efter en fra bagsiden af dit hoved. Hår densitet ved donor-området vil ikke blive reduceret synligt. Graft udtræk sker ved en særlig metode ved hjælp af et højteknologisk instrument. Ekstraherede grafts kan være af forskellige størrelser og kan indeholde op til 4 hår follicules.

Implantation af donor-hår

Denne fase er den vigtigste del af transplantation procedure, som kræver vores læges erfaring og dygtighed. Med en avanceret instrument, lægen skaber en lille snit i hovedbunden og implantater donor-hår - en graft ad gangen. Den rette dybde af snittet og korrekt hårvækst mønster er vigtige for de bedste resultater.

Postoperativ heling og pleje

Du kan vende tilbage til din normale livsstil allerede den næste dag efter transplantationen. Donor-området på bagsiden af dit hoved vil have små sår, som vil helbrede fuldstændig 1 uge efter transplantationen. Steder, hvor donor hår var implanteret vil hele i 4-5 dage. Efter to uger der vil være ingen synlige spor af transplantation.